• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Smoked-Foods Cookbook

How to Flavor, Cure, and Prepare Savory Meats, Game, Fish, Nuts, and Cheese

Lue Park, Ed Park
Paperback | Engels
€ 32,45
+ 64 punten
Uitvoering
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Smoked turkey, pheasant, salmon, pâté these expensive delicacies can be made at home for surprisingly low cost. Wild game and domestic meats are prepared in any of dozens of marinades and brines, then set in a smoke cooker to absorb the flavor of hickory, apple wood, mesquite, chestnut, or maple smoke. The smoke cookers--which cost no more than a quality barbecue grill--are readily available.
Included are recipes for beef, pork, lamb, venison, chicken, turkey, duck, fish, shellfish, jerky, sausage, nuts, cheese, and even pasta. Complete menus provide guidelines for satisfying meals featuring smoked foods.
  • 150 tasty recipes
  • Low-fat and low-salt alternatives for healthful eating

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
248
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780811719995
Verschijningsdatum:
1/02/2018
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 216 mm
Gewicht:
362 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 64 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Onze must-reads: hét eindejaarsgeschenk

Vul een gat in iemands lectuur
CADEAU
GDABD Must-read
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.