Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Goat production in Ethiopia is constrained by grazing land shortage, water scarcity, feed shortage, draught and lack of credit. They are usually kept as a source of cash, milk and wealth. The peak goat marketing periods of the year are major cultural and religious holidays (festivals), ceremonies and the start of Ethiopian New Year. The majority of households provide goat milk to their children. The chemical composition of the goat milk samples are within standard values, whereas, total bacterial and coli form counts were much higher than acceptable levels. Interventions focused on health, feed and feeding managements, water development, marketing and credits are needed. Extension support in delivering the necessary training and production technologies/inputs could help smallholder farmers to build their flock and improve productivity. Sanitary handling of goat milk and maintenance of a clean production environment are essential prerequisites for reduced microbial load and improved chemical composition of goat milk.