Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Savour the art of slow cooking the Italian way, where flavours deepen and texture is softened to create comforting, inexpensive meals with little fuss whilst you enjoy the convenience of your appliance doing all the heavy lifting.
“If you fancy something warm and comforting and Italian, then this is the book for you” – Dominique Woolf
In this newly updated edition, Gennaro shows you how to prepare authentic Italian meals in minutes and cook them to perfection. At the front of the book you’ll find a handy chart to convert temperatures between oven cooking times and your favourite kitchen appliance. Accompanied by refreshed photography, you'll find a selection of new vegan recipes to balance out the meat-heavier chapters and complement cherished classic recipes. Gennaro showcases the use of economical meat cuts, beans, root vegetables and pulses — all enhanced by the slow cooking process. Think hearty casseroles and one-pot dishes that simmer to perfection, succulent roasts that tenderise from oven cooking, and comforting soups that quietly bubble away on the stovetop. Delight in sweet treats, like meringues and fruit compotes, as well as freshly baked bread.