• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Slapende leeuwen

Slapende leeuwen

uitzonderlijk hoogbegaafd : is dat nu écht zo anders?

Els De Wit
Paperback | Nederlands
€ 24,00
+ 48 punten

Omschrijving

Je leest boeken over hoogbegaafdheid, maar voelt je toch net niet aangesproken. Ergens wringt het. Ergens is het toch anders…
Uitzonderlijke hoogbegaafdheid, is dat nu écht zo anders? In België beginnen we net te wennen aan het gegeven hoofdbegaafdheid, laat staan dat we begrijpen wat we moeten aanvangen met uitzonderlijke hoogbegaafdheid.
Dit boek geeft een helder overzicht van de meest relevante theorieën uit Europa en Amerika. Daarnaast geeft de auteur je inzage in de praktijk, die ook leidde tot een theoretische indeling van wat uitzonderlijke hoogbegaafdheid inhoudt.
Tot slot delen ouders speciaal voor dit boek getuigenissen. Het totaal geeft ouders en begeleiders een waardevolle blik achter de schermen.

“Mag ik dromen dat psychiaters en therapeuten en pedagogen en al wie met (extreem) hoogbegaafden te maken krijgt, dit boek gaat lezen en ter harte nemen? Wat zou dat een hoop verkeerde diagnoses, nutteloze therapieën en vooral heel veel leed van kinderen en jongeren besparen!” – Sylvia Vanden Heede, auteur
“You are diving deep with these children and adolescents - you understand them!”  - Vanessa Wood, co-founder International Gifted Consortium

Els De Wit is zaakvoerder van Talentvol, dat uitzonderlijk hoogbegaafde kinderen vanaf peuterleeftijd begeleidt. Talentvol is actief over heel Vlaanderen en geeft uitzonderlijk hoogbegaafde kinderen waar ze recht op hebben: een plaats om zichzelf te zijn. Je kan er terecht voor individuele trajecten, groepstrajecten, infosessies en begeleiding.

De illustraties zijn van Tania De Coninck, pedagoge en werkzaam als therapeute in haar eigen praktijk ‘In the woods’ en bij Talentvol. Naast haar passie voor mensen heeft ze ook een passie voor tekenen.  Ze houdt ervan om situaties, gevoelens en teksten om te zetten in beelden. Ze neemt je in ‘Slapende leeuwen’ graag mee in haar eigen fantasiewereld.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
287
Taal:
Nederlands
Geïllustreerd:
Ja

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789464072990
Verschijningsdatum:
20/10/2020
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
154 mm x 230 mm
Gewicht:
471 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 48 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
YOUNG ADULT-EVENT

Kom naar YA-day op 15 april

in De Krook in Gent
YOUNG ADULT-EVENT
YA-day Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.