Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
People in third world and developing countries are suffering from menace of protein deficiency in their diets resulting in serious protein malnutrition problems. The situation, accompanied with rapid population growth demands exploration of new & un-conventional protein sources to fortify human foods. Saccharomyces cerevisiae is very promising and cost effective source of single cell protein due to its bigger size, easy harvesting, lower amount of nucleic acids and good blend of essential amino acids. Its protein quality & chemical score is comparable with soybean or egg protein. The yeast is highly significant as an alternative source of protein to cover the increasing demands due to rapidly escalating population. This book emphasizes on production of cost effective yeast, its evaluation as protein source and its behavior in various food formulations to improve functionality and protein quality of finished products. The book is especially valuable for professionals, and researchers working in area of Food Technology and Human Nutrition.