Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
From feisty Malay, soothing Chinese, and opulent Nyonya to fiery Indian, Singapore in 12 Dishes unlocks this most dazzling of culinary destinations. Laksa, nasi lemak, roti prata, bak kut teh, and prawn soup noodles are among the essential, 12 dishes are showcased, although this book goes way beyond these. All the places we list give you starting points from which to make your own delicious discoveries. You'll find info on Singapore's bars, the lowdown on Little India and Kampong Glam, which hawker centers to beeline to, and where to find delicious coffee and cake in the heritage-listed precinct of Tiong Bahru.