Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This is the story of the world’s most famous trade routes, retold through recipes.
In this rich and delicious cookbook, Iranian-American cook and writer Anna Ansari takes us on a culinary, historical, and personal odyssey across the Silk Roads.
Weaving together essays, family photography and 90 recipes, Ansari brings life to the flavours of the Silk Roads – from the walnut groves of her father’s Iranian childhood, across Central Asian markets brimming with fragrant melons and thronged with fat-tailed sheep, and into the neighbourhoods of modern-day Chinese cities.
Discover delectable dishes from Baku to Beijing – Azeri-Iranian stews served with crispy-bottomed rice, dill-infused noodles from Western Uzbekistan, Georgian cornbread, Uyghur lamb chops and all kinds of dumplings, from fat, spiralled oromo to tiny, stuffed dushbara in a delicate saffron broth. Plus, you’ll find refreshing drinks and sharbats, and American-inspired desserts like apple pie with quince, sticky persimmon pudding, and walnut-studded spiced blondies.