Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Sicily

The Cookbook: Recipes Rooted in Traditions

Melissa Muller
Hardcover | Engels
€ 41,95
+ 83 punten
Verwachte beschikbaarheidsdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The first book to explore in depth the wonders of Sicilian cooking.

For millennia, Sicily has been a global crossroads, its cuisine marked by the different conquering groups drawn to its natural riches, from the Greeks and Arabs to the Normans and Spanish. The food is in essence Italian, but accented with exotic Mediterranean touches: pesto punched up with capers, gelato made with pistachios, pasta laced with saffron, and a penchant for sweet-and-sour preparations like caponata and strong flavors like wild fennel and oregano. Sicily tells the wonderful histories behind the classic dishes but also shows how contemporary chefs and home cooks are reinvigorating recipes in modern ways.

The product of years of careful research, Sicily gives a tour of the land's culinary treasures, from the couscous of Lo Capo and the vines of Mt. Etna to the sea salt of Trapani and the black pigs of Mirto. The book gives foolproof instructions for all the cardinal dishes such as Arancini, Pasta with Sardines, and Swordfish Involtini, but there are also plenty of delicious contemporary recipes, such as Eggplant Parmigiana in a Glass, Butternut Squash Caponata, and Cannoli Millefoglie. Complete with travel notes and addresses to plan a trip, Sicily is sure to enchant readers everywhere.

"Melissa shares her lifelong passion for Sicilian food, through firsthand narrative loaded with recipes and beautiful photographs, giving us an insider's view of this magical island."
--Mike Colameco, host of Mike Colameco's Real Food

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
336
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780847848652
Verschijningsdatum:
21/03/2017
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
224 mm x 262 mm
Gewicht:
1700 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 83 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Onze must-reads: hét eindejaarsgeschenk

Vul een gat in iemands lectuur
CADEAU
GDABD Must-read
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.