• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Shunju

New Japanese Cuisine

Takashi Sugimoto, Marcia Iwatate
Paperback | Engels
€ 34,95
+ 69 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Recipient of the 2004 James Beard Award for Best Photography!

This innovative Japanese cookbook takes you on a tour of the restaurants and philosophy at the forefront of the Japanese cooking revolution. Just as Alice Waters changed the way Americans thought about food, Takashi Sugimoto has revolutionized the act of dining in Japan.

Shunju: New Japanese Cuisine brings you the experience of dining at Tokyo's most innovative and exciting restaurants: Shunju. Everything about these restaurants is unique--their design, decoration, and lighting--but most especially the cuisine. At the Shunju restaurants the menu changes with the seasons and the specials change daily depending on what is available from the market. The chefs choose from hand-picked farmed and wild vegetables that arrive each morning. The food, though quintessentially Japanese, is fresh and innovative, with unexpected touches from other cuisines.

The restaurants' designs are modern, funky, and often quite bizarre. Sugimoto, the famed interior designer, has incorporated such unusual installations as original sidewalk gratings from the London subway and hand plastered mud walls. In this way, the designs represent the new lifestyle philosophy of Japan's urban, cultivated youth: that within the chaotic city of modern design and Japanese food, more value should be placed on nature and time, on the textures of genuine materials, the flavors of natural foods.

Stunning photographs, shot on location throughout the four seasons, and modern Japanese recipes that are as beautiful in presentation as they are to taste, make Shunju: New Japanese Cuisine a must for both professional chefs and dedicated amateurs.

Sections include:
  • The Seasonal Kitchen
  • Spring foods
  • Summer foods
  • Autumn foods
  • Winter foods

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
272
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780794604486
Verschijningsdatum:
15/08/2006
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
254 mm x 254 mm
Gewicht:
1247 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 69 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
LANG LEVE LEZEN

Ontmoet topauteurs in onze winkels

tijdens het Feest van het Boek van 24 t.e.m. 26 oktober
LANG LEVE LEZEN
Feest van het Boek
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie korting
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.