Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
At present the use of chemical preservatives to preserve fruits and vegetables are increasing day by day. Chemical preservatives which are now used widely can have dangerous effects on health such as various types of cancers, kidney and liver damage, etc. This work recommends aloe gel as a successful bio-preservative and a useful alternative to synthetic preservative. On the basis of the overall physiological changes, aloe gel based antimicrobial coating has been identified as a suitable method to extend the shelf-life of papaya fruits. The consumers demand for herbal foods may encourage aloe vera cultivation, production and processing in food products. In view of this study, for the health conscious customers, it is recommended that food industry should manufacture papaya and aloe vera jam. This book therefore provides a newmetric methods for preserving papaya with aloe vera coating and developing papaya jam.