Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Focusing squarely on Shanghainese cuisine, the emphasis here is as much on what to eat as it is on where to eat. Structured around 12 iconic dishes, this pocket-sized book features meaty information on each dish, guiding you to the places you can find them. Dishes such as sheng jian bao (pan-fried pork buns), xiao lóng bao (soup dumplings), lion's head meatballs, red-cooked pork, squirrel-shaped mandarin fish, and crab-braised tofu. Such dishes define Shanghai and you'd be nuts to leave town without discovering them. Shanghai in 12 Dishes doesn't stop at just 12 dishes, however. The restaurants listed represent so much more than these essential bites--this book merely gives you starting points for making culinary finds. All you need is a sharpened sense of adventure and to throw yourself into Shanghai's incredible world of food.