Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Mass murder is awful enough. But some serial killers not only embark on slaying to slake their perverted pleasures but enjoy the mutilation of their victims bodies and sometimes also revert to cannibalism.
The simple act of slaying would sicken most people. Yet that is not sufficient a thrill for those who find the excitement begins once their victims are dead. Cutting up corpses is, of course, one way of disposing of the evidence. But here we examine the butchers who dismember for pleasure.
They are monsters like Andrei Chikatilo, the so-called Rostov Ripper, who tortured, murdered, chopped up and sometimes cannibalized as many as 50 victims. Or they can be quite unassuming perverts like Dennis Nilsen, whose London house of horrors so overflowed with body parts that they blocked the drains.
There is nothing new about this, the sickest side of homicide, of course. The most famous serial killer of all was Jack the Ripper and butchering maniacs have been slashing their bloody path through history ever since.