Tussen 12 en 14 uur vandaag kan de activatie van je e-books vertraging oplopen. E-books die je bestelt tussen 12 en 14 uur, worden vanaf 14 uur geactiveerd.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
Tussen 12 en 14 uur vandaag kan de activatie van je e-books vertraging oplopen. E-books die je bestelt tussen 12 en 14 uur, worden vanaf 14 uur geactiveerd.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

Semper Fi

Ellen Lina
Paperback | Nederlands
€ 20,25
+ 40 punten
Uitvoering
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Helena Dijks is achttien jaar wanneer zij in Amsterdam op kamers gaat met vriendin Kim. Binnen een week gaat het totaal verkeerd. Kim raakt vermist nadat zij is uit geweest met een jongen, James Rietberghen. In hun zoektocht naar Kim, komen James, Helena en Kjell - Kims broer - nader tot elkaar. Ze vinden Kim er helaas niet mee terug. Bijna twintig jaar later is Kim nog steeds niet gevonden.

Helena heeft inmiddels een indrukwekkende schrijfcarrière opgebouwd. Ze is getrouwd met Kjell en is moeder van zoon Senn. James zit in de gevangenis. Helena heeft een flink trauma overgehouden aan haar tijd in Amsterdam, maar dat komt niet alleen door de verdwijning van Kim. Helena kreeg te maken met Semper Fi, een zelfbenoemd dispuut - bestaande uit negen jongens - woonachtig op de Oudezijds Voorburgwal. Eigenaar van het pand? James Rietberghen. Over deze tijd, over wat haar is overkomen en de verdwijning van Kim, heeft Helena het boek Nemesis geschreven. Maar wanneer naar buiten komt dat Nemesis wordt gepubliceerd, wordt het leven van Helena en haar gezin ernstig in gevaar gebracht.

Wat is er gebeurd in Amsterdam? Wie bedreigt Helena? En wie kan ze nog vertrouwen?Ellen Lina–Rink werd in 1983 geboren in Arnhem en woonachtig in Huissen.

Ze schreef eerder 5 spannende feelgoodromans en de thriller Gefaald .De pers over Crash:

“Crash is meer dan een spannende liefdesroman. Het is een verhaal over onvoorwaardelijke liefde,passie en vol meeslepende gebeurtenissen.5 sterren”.(Janneke Elderbroek voor Hebban)

“… een interessant plot, geloofwaardige personages en een aangename, vermakelijke schrijfstijl die de aandacht vasthoudt”. (Biblion)

De pers over Koningslaan:

“Dit boek zit naast spanning ook vol romantiek en liefde, maar ik denk dat als Ellen Lina deze stijl doorzet, dan hebben we er een heel goede thrillerauteur bij wat mij betreft. Het thrillerelement vond ik in dit boek nog meer aanwezig dan in haar vorige boek”. (Jenny’s Bookcase)

“… een prachtige roman..en deze hoort in de categorie spannende roman. Een prachtig verhaal om van te genieten… Ik vind al haar boeken zo prachtig en zo goed en meelevend geschreven. Aanrader..!!”(Vrouwenthrillers.nl)

De pers over Gefaald:

“Gefaald heeft nagenoeg alles wat je als thrillerlezer verwacht; een razende schrijfstijl, plotwendingen, spannende taferelen.. Een zeer geslaagde thriller”. (Merel Kuitert voor Hebban-4 sterren)

“De plot is verrassend en spannend.”(Diane voor Vrouwenthrillers.nl)

“Het taalgebruik is in de goed getroffen dialogen stevig, soms keihard en grof. .. De auteur heeft een vaardige pen en weet te boeien.”(Mirjam Scholten voor Biblion)

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
351
Taal:
Nederlands

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789086604227
Verschijningsdatum:
19/10/2020
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
128 mm x 203 mm
Gewicht:
425 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 40 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
200 PUNTEN = € 3 KORTING

Dubbele punten

op kookboeken
200 PUNTEN = € 3 KORTING
Dubbele punten op kookboeken
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.