• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Seafoods: Chemistry, Processing Technology and Quality

Fereidoon Shahidi, J R Botta
Paperback | Engels
€ 83,95
+ 167 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Seafoods are important sources of nutrients for humans. Proteins and non- protein nitrogenous compounds play an important role in the nutritional value and sensory quality of seafoods. Consumption of fish and marine oils is also actively encouraged for the prevention and treatment of cardio- vascular diseases and rheumatoid arthritis. Highly unsaturated long-chain omega-3 fatty acids are regarded as the active components of marine oils and seafood lipids. The basic chemical and biochemical properties of seafood proteins and lipids, in addition to flavour-active components, their microbiological safety and freshness quality, are important factors to be considered. A presentation of the state-of-the-art research results on seafoods with respect to their chemistry, processing technology and quality in one volume was made possible by cooperative efforts ofan international group of experts. Following a brief overview, the book is divided into three sections. In Part 1 (chapters 2 to 8) the chemistry of seafood components such as proteins, lipids, flavorants (together with their properties and nutritional significance) is discussed. Part 2 (chapters 9 to 13) describes the quality of seafoods with respect to their freshness, preservation, micro- biological safety and sensory attributes. The final section of the book (chapters 14 to 16) summarizes further processing of raw material, underutilized species and processing discards for production of value- added products.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
342
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781461359135
Verschijningsdatum:
20/10/2012
Uitvoering:
Paperback
Bestandsformaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
508 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 167 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Vaderdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Vaderdag
VADERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
VADERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.