• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Basiskookboeken
  5. Saveur: The New Classics Cookbook (Expanded Edition)

Saveur: The New Classics Cookbook (Expanded Edition)

1,100+ Recipes + Expert Advice, Tips, & Tales

Weldon Owen
Hardcover | Engels
€ 53,95
+ 107 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

In this expanded edition of Saveur: The New Classics Cookbook, the editors of America's favorite culinary magazine share more than 1000 well-curated global recipes to create an essential collection for home cooks everywhere.

This expanded edition features 50+ brand new recipes, from dishes that emphasize vegetables and plant-based diets to delicious burritos, calzones, and more--all with the global flavors and international cuisines that are a hallmark of SAVEUR.

This masterful selection celebrates the brand's authority, heritage, and depth of worldwide culinary knowledge in what will become an indispensable and treasured guide for everyone who relishes authentic cooking performed at SAVEUR's standard of excellence.

Offering authentic, mouthwatering recipes for virtually every type of dish (from tapas and cocktails to salads, dumplings, one pot meals, and more), essential techniques, and practical advice, this thorough collection of recipes from the pages of SAVEUR represents a comprehensive foundation for any home cook looking for a go-to guide from a trusted source. The book also includes suggested menus for holidays and special occasions, illustrative sidebars that showcase groups of ingredients (such as the Mexican pantry, different varieties of tomatoes, what makes a good tagine) or provide easy-to-follow instructions for techniques (like how to crimp a dumpling or fold an empanada); and scores of gorgeous full-color photographs that bring the cuisine to life.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
656
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781681887579
Verschijningsdatum:
28/12/2021
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
208 mm x 259 mm
Gewicht:
1950 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 107 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.