• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Salt, Fat, Acid, Heat

Mastering the Elements of Good Cooking

Samin Nosrat
Hardcover | Engels
€ 50,45
+ 100 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken Haal af na 1 uur in 1 winkel(s). .
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

A beautifully illustrated New York Times bestseller that distils decades of professional experience into just four simple elements - and will set you free from recipes forever

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Illustrator(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
480
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781782112303
Verschijningsdatum:
1/01/2017
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
197 mm x 241 mm
Gewicht:
1490 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 100 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Onze must-reads: hét eindejaarsgeschenk

Vul een gat in iemands lectuur
CADEAU
GDABD Must-read
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.