• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Saler et fumer sa viande

Bernhard Gahm
Paperback | Frans
€ 18,50
+ 37 punten
Uitvoering
Pre-order nu, verschijnt op 10/10/2025
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Des explications sur les méthodes de conservation et de cuisson de la viande par le salage ou le fumage. Avec plus de quarante recettes : jarret de porc en gelée, langue de boeuf fumée et pochée, spare ribs, abats et parures salés, entre autres.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Vertaler(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
128
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782351913512
Verschijningsdatum:
10/10/2025
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
170 mm x 240 mm
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 37 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Gratis cinematicket

bij aankoop van een Bongo vanaf € 39
CADEAU
Actie Bongo Kinepolis
CADEAU

Een goed verhaal is geld waard

Krijg nu een € 4 voucher bij elke aankoop vanaf € 40
CADEAU
Terugkeeractie
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
e-bookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.