• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Saler et fumer sa viande

Bernhard Gahm
Paperback | Frans
€ 14,95
+ 29 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving


Saler et fumer sa viande


Le fait maison

Quelle que soit la viande choisie - porc, boeuf, agneau, gibier ou volaille -, vous pourrez, avec la bonne recette, non seulement la conserver longtemps, mais aussi la sublimer.

Dans cet ouvrage, l'auteur vous montre comment saler et fumer correctement la viande chez vous, avec peu de moyens.



  • plus de 40 recettes aussi délicieuses que variées : jambon, lard, travers de porc, viande fumée... ;


  • le savoir-faire d'experts : transformation de la viande, outils, ustensiles et ingrédients ;


  • toutes les méthodes de salage, de fumage, de cuisson et de conservation ;

  • plus de 100 photographies couleur et de nombreux conseils pour éviter les défauts de fabrication.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Vertaler(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
127
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782351912522
Verschijningsdatum:
11/05/2021
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
170 mm x 240 mm
Gewicht:
355 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 29 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie juli 2025
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.