• Afhalen na 2 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 2 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

Rick Stein: From Venice to Istanbul

Discovering the Flavours of the Eastern Mediterranean

Rick Stein
Hardcover | Engels
€ 35,45
+ 70 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

From the mythical heart of Greece to the fruits of the Black Sea coast; from Croatian and Albanian flavors to the spices and aromas of Turkey and beyond--the cuisine of the Eastern Mediterranean is a vibrant melting pot brimming with character. This book includes more than 100 spectacular recipes discovered by Rick during his travels. The ultimate mezze spread of baba ghanoush, pide bread and keftedes. Mouthwatering garlic shrimps with soft polenta. Heavenly Dalmatian fresh fig tart. Packed with stunning photography of the food and locations, and filled with Rick's passion for fresh produce and authentic cooking, this collection of inspiring recipes evokes the magic of the Eastern Mediterranean at home. Includes metric measures.

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9781849908603
  • Verschijningsdatum: 1/05/2016
  • Aantal bladzijden: 320
  • Uitgeverij: BBC Physical Audio
  • Auteur(s): Rick Stein
  • Afmetingen: 193 mm x 249 mm
Toon meer
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 320
  • Taal: Engels

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 9781849908603
  • Verschijningsdatum: 1/05/2016
  • Uitvoering: Hardcover
  • Bestandsformaat: Genaaid
  • Afmetingen: 193 mm x 249 mm
  • Gewicht: 1224 g