Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Wheat (Triticum aestivum L.) is considered to be one of the most important cereal crops belonging to grass family (Poaceae) having immense importance in Indian diet. On account of peculiar physical and chemical gluten, it makes better leavened bread than any other cereal. Wheat straw is important source of fodder for a large Indian animal population and also utilized in the manufacture of mattresses, straw and art purpose. Apart from food, the industrial use of wheat grain includes starch for paste, alcohol, oil and gluten. In India, wheat and rice serves as life sustaining crops for about 1.2 billion population and thus, considered to be backbone of nation's food security system.