Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
¿Quién no ha oído hablar hoy de las virtudes de la cúrcuma, de las ven tajas del vino tinto o de los buenos resultados del té verde?En esta obra los autores Richard Béliveau y Denis Gingras ponen al día sus úl timos descubrimientos en el tema de alimentación y cáncer. Los lectore s encontrarán en estas páginas otros alimentos con componentes fotoquí micos anticancerosos y nuevos datos sobre el impacto de la inflamación y la obesidad en el desarrollo del cáncer.Para unir lo que es útil y lo que es agradable, ya que los alimentos no son únicamente moléculas pero también una fuente de placer cotidiano, los autores se han aliad o con la Fundación Serge-Bruyère y a todos sus chefs para elaborar más de 160 sabrosas recetas. Inspiradas en tradiciones culinarias diversa s y a menudo milenarias, estas recetas se basan en alimentos con propi edades anticancerígenas reconocidas.Ambos son autores de las obras Lo s alimentos contra el cáncer y Tu seguro de salud, publicadas por esta editorial.