Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Geographically, the state of Azad Jammu & Kashmir, is situated in the mountainous region of Northern Pakistan and in the foothills of Himalayas. This region reflects rich biodiversity in Pyrus. Pear stands 2nd in ranking after and is excellent source of carbohydrates, vitamins, mineral and dietary fiber. It is relished for their buttery, juicy, fine texture and flavor and helpful in reducing body weight. Systematic studies for the selection of desirable pear genotypes and fruit quality have not yet been conducted so far. In present studies, promising genotypes were screened out for fruit quality parameters and horticultural interest and genotypes locally called 'Frashishi' and 'Desi nashpati' had the excellent fruit quality. Similarly, locally called 'Bagugosha', 'Glass', 'Khurolli', 'Kotharnul', 'Desi nash', 'Desi nakh', 'Kshmiri nakh', 'Pathar nakh', 'Khar nakh' and 'Nashpati' also had the fruits of good quality. These should be exploited for potential commercialization