Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Thee is de nieuwe koffie In China is thee al duizenden jaren ingeburgerd. Voor het drinken van thee wordt de tijd genomen en theehuizen zijn er nog altijd populaire ontmoetingsplaatsen. Die 'thee'-filosofie is ook hier aan een opmars bezig, aangewakkerd door de groeiende bewustwording van wat en hoe we consumeren en de toenemende aandacht voor een gezonde levensstijl. Alsmaar meer winkels specialiseren zich in het aanbieden van kwaliteitsvolle thee en op menu's vind je meer en meer een uitgebreide selectie. Maar welke thee drink ik op welk moment van de dag? Waar moet ik op letten bij het zetten van thee, waar komen de verschillende soorten thee vandaan en hoe kan thee mijn gezondheid bevorderen? Thee-experte Veerle Stoffels leidt je rond in de wereld van thee. Van de noeste arbeid die aan je kop thee voorafgaat, de eeuwenoude tradities tot het brede aanbod van kwalitatieve, losse theeën. Met een overzicht van de leukste theebars en originele recepten om thee te verwerken in cocktails, mocktails en te combineren met gerechten verrast Puur Thee zowel liefhebbers als professionals.