Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
De gezonde keuken van Pascale Naessens Eten dat je gelukkig maakt, mooier en energieker... Pascale Naessens kiest voor een eenvoudige, natuurlijke manier van eten. Het is zeker geen dieet. Haar pure keuken is een begrip geworden: gezond, bijzonder lekker en weinig werk in de keuken. Gepassioneerd door voeding, volgt Pascale Naessens in 2003 een klassieke opleiding tot restauranthouder. Ze volgt masterclasses bij bekende en minder bekende chefs. Als model reist ze naar Azië en raakt ze geïntrigeerd door de oosterse visie op gezondheid. Ze volgt een opleiding als shiatsutherapeute, als consulente gezonde leefgewoonten, en ze beoefent tai chi. Haar drang naar schoonheid en eenvoud krijgt ook vorm in haar keramiek. Als keramiste ontwerpt ze haar eigen servies en haar keramieklijn Pure is een internationaal succes. Zoals Pascale zelf zegt: 'Al mijn passies komen samen in mijn boeken.' Pascale Naessens geeft ook kookworkshops en lezingen over gezonde voeding. Ze schrijft culinaire bijdragen voor lifestylebladen en interviewt wetenschappers over voeding. Pascale Naessens' boeken weerspiegelen haar persoonlijkheid en haar veelzijdige talenten. Ze maakte zelf alle recepten, ze schrijft de teksten en staat in voor de styling, de vormgeving en de samenstelling van het boek. Met haar derde boek Puur Genieten 1 won ze de Prestige Award op de Internationale Gourmand Awards. Puur Genieten 2 is de bekroning van haar werk.