Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Proteins and enzymes have a vast scope of applications in several aspects of our life like in detergents, leather, paper and pulp, textile, cosmetic, healthcare and food processing industries, for clinical and diagnostics research. Due to the wide uses of proteins and enzymes interest in the industrial production of such useful enzymes has grown up in recent years. Today the focus is on developing efficient purification methods for proteins which can meet the increasing industrial needs. A number of separation and purification strategies have been developed for these purposes including non chromatographic methods and also some modern methods including chromatographic techniques. This work aims to develop such an efficient method for the purification of biochemically important enzyme, Alcohol Dehydrogenase from yeast cells. Three phase partitioning is a useful affinity based non chromatographic method to purify proteins and enzyme which is applied to purify the enzyme ADH. This book will be proved useful for researchers, students, individuals and anyone working in the area of protein purification.