• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

Pure Ketchup

A History of America's National Condiment with Recipes

Andrew F Smith
Paperback | Engels
€ 32,95
+ 65 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

For topping French fries or cottage cheese, K rations or school lunches, ketchup has long been an American favorite. In Pure Ketchup, Andrew F. Smith chronicles American milestones in ketchup history, including colonial adaptations of popular British mushroom, anchovy, and walnut ketchups, the rise of tomato-based ketchup, the proliferation of commercial bottling after the Civil War, debates about preservatives, the resurgence of homemade and designer varieties, and a recent challenge from salsa. In addition to the history of ketchup, the book also includes historical recipes.

Specificaties

Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 242
  • Taal: Engels

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 9781611170177
  • Verschijningsdatum: 14/01/2012
  • Uitvoering: Paperback
  • Bestandsformaat: Trade paperback (VS)
  • Afmetingen: 152 mm x 229 mm
  • Gewicht: 394 g