Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Proceedings of the 9th Annual Symposium of the European Organization for Cooperation in Cancer Prevention Studies (ECP), Madrid, Spain, October 17-19, 1991
Foreword. General Background: 1. Overview of Dietary Recommendations on Diet and Cancer; E. Benito. 2. Carcinogens and Mutagens in the Diet; W.K. Lutz, J. Schlatter. 3. Anticarcinogens/Inhibitors in the Diet; M.J. Hill. 4. Role of Vitamins and Micronutrients; E.B. Thorling. 5. Animal Studies on Diet and Cancer: Are They of Value? A. Maskens. Update Papers: 6. Diet and Colorectal Cancer; J. Faivre. 7. Diet and Breast Cancer; F. de Waard. 8. Diet and Gastric Cancer; P.I. Reed. 9. Fibre and Resistant Starch and Cancer; A.R. Leeds. 10. Public Education on Diet and Cancer: Calories, Weight and Exercise; C. La Vecchia, E. Negri. 11. Dietary Fat and Cancer -- an Update; P.A. Judd. 12. Alcohol and Cancer; S. Franceschi. 13. Are Dietary Recommendations in Coronary Heart Disease and Cancer Prevention Compatible? F. Kok. Mediterranean Diet: 14. Mediterranean Diet, Disease and Nutrition Guidelines; A. Trichopoulous. 15. Mediterranean Diet and Cancer; G. Varela. Considerations When Giving Advice: 16. Ethics of Dietary Advice for Cancer Prevention; A. Giacosa. 17. Risk Assessment: Likely Effect of Dietary Advice on Cancer; H.C.W. de Vet. 18. Final Conclusions; E. Benito, A. Giacosa, M.J. Hill.