• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Protein Functionality in Food Systems

Navam S Hettiarachchy, Gregory R Ziegler
Hardcover | Engels | IFT Basic Symposium | nr. 9
€ 364,95
+ 729 punten
Uitvoering
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This volume examines the contributions of proteins to the technological and organoleptic characteristics of food. It provides a solid basis for understanding the principles of food protein functionality and offers information to help develop unique food products using proteins as novel ingredients. Properties such as solubility, viscosity, gelation, emulsification and loam formation are discussed.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
519
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 9

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780824791971
Verschijningsdatum:
1/05/1994
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
153 mm x 235 mm
Gewicht:
875 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 729 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.