Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The protected cultivation technology can be utilized for the year round production of high value quality vegetable crops, with high yield. By protected cultivation, high water and nutrient use efficiencies can be achieved. Increasing photosynthetic efficiency and reduction in transpiratory. losses are added advantages of protected cultivation. Both these are of vital role for healthy and luxuriant growth of crop plant. This technology is highly suitable for farmers in periurban areas of the country. But protected cultivation requires careful planning and attention including selection of crops, varieties, suitable production technology like spacing, time of planting, water and nutrient management and plant protection to produce economic yield of better quality. Considering all these aspects, we hope this book will be help full as base of production technology for cucumber (Cucumis sativus L.) under protected cultivation.