Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
You won't find any eye of newt or toe of frog in this witches' kitchen. What you'll find instead is a collection - more than three decades in the making - of seasonal and regional foods for celebration and mindful eating from the Land of Sky Waters: Cinnamon Wild Rice Pudding, Pesto delle Streghe (the "pesto of the witches"), and what may well be the world's oldest Yule recipe. Plus tales and wisdom from living Midwest Pagan tradition, including a breathtaking repertoire of natural dyestocks for the most beautiful Ostara eggs ever. Poet, scholar and storyteller Steven Posch came to Paganistan in 1979 and by sheer dint of personality has become one of the Twin Cites' foremost men-in-black. Historian and ethicist Magenta Griffith fell in love with Minnehaha Falls at first sight and has lived here ever since.(And yes, the name is from Rocky Horror.) Paganistan is the Secret Witch Name of Minneapolis-St. Paul and the 13 surrounding counties. (But don't tell anyone we told you so.)