Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This vintage volume contains a collection of historical articles on the butchering, trimming, and curing of beef. These timeless articles contain a wealth of useful information on the most cost-effective ways to prepare beef, and will be of considerable utility to those with an interest in economical cooking. Contents include: "Home Meat Curing Made Easy", "Hereford Breed Annual and Breeders Guide 1930", "Meats and Meat Products", and "New Easy Money-Saving Way to Cure all Kinds of Meats at Home and Enjoy the Finest Quality and Flavour". Many vintage books such as this are becoming increasingly rare and expensive. We are republishing this vintage book now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on curing meat.