Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
First published in 1917, "Potatoes and Root Crops" is a beginner-friendly guide to cultivating a range of root vegetables, including onions, potatoes, carrots, artichokes, and more. Root crops are a great place to start for those with little previous experience as they stay in the ground throughout the season and only require work at two times of the year: In July, when they are sown; and in the autumn, when they are harvested. Written in simple language and full of helpful diagrams, this volume contains all the information a gardener needs to know about successfully growing root vegetables. Contents include: "General Hints", "The Potato", "Artichokes", "Beetroot", "Carrot", "Celeriac", "Horseradish", "Khol Rabi", "Onion", "Parsnip", "Salsafy", "Scorzonera", "Shallot", "Turnip", etc. Many vintage books such as this are becoming increasingly scarce and expensive. It is with this in mind that we are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially-commissioned new introduction on the history of gardening.