Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Eine lokale Küche wird stets aus der Geschichte eines Ortes, seiner Kultur und Traditionen, seinem Klima und der Lebensartseiner Bewohner gekocht Autorin Silvia Grau hat den Gardasee, das benachbarte Valpolicella und Verona neu entdeckt. Aufihrer Reise bat sie bekannte Köche örtlicher Weinstuben, Trattorien und Restaurants, klassische Gerichte neu zu interpretieren. Das Ergebnis ist ein wahrer Schatz an 42 Rezepten, begleitet von Empfehlungen derbesten lokalen Weine. Sämtliche Rezepte sind in der heimischen Küche reproduzierbar.