• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
Je kan mogelijk hinder ondervinden wegens een update van de Vivlio cloud. Onze partner voorziet vanaf maandag 14 juni geen onregelmatigheden meer. Bedankt voor je begrip.
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Pokemon omega ruby

€ 47,99
+ 47 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Haal af binnen de 5 werkdagen nadat je bestelling klaarligt

Omschrijving

Duik in een ongelooflijk avontuur in Pokémon Omega Ruby voor de Nintendo 2DS en 3DS! Herontdek de wereld die je voor het eerst zag in Pokémon Ruby Version, dat uitkwam voor de Game Boy Advance in 2003. Dankzij de verbeterde graphics en de gloednieuwe content kun je bewijzen dat jij de beste Pokémon-trainer in de regio bent. Vang, train en vecht met je Pokémon in deze meeslepende RPG!

Reis door de regio Hoenn, waar twee grote organisaties in een hevige strijd zijn verwikkeld: Team Magma en Team Aqua. Team Magma wil de landmassa in Hoenn uitbreiden, terwijl Team Aqua de zeespiegel wil laten stijgen. In Pokémon Omega Ruby is Team Magma het sterkst, terwijl Team Aqua de bovenhand heeft in Pokémon Alpha Sapphire. Welke versie je ook kiest, je zult je al snel in het heetst van de strijd bevinden!

Het verhaal begint wanneer je naar Littleroot Town verhuist. In het begin heb je de keuze uit drie Pokémon. Elke Pokémon behoort tot een bepaald type. Kies uit de Gras-Pokémon Treecko, de Vuur-Pokémon Torchic en de Water-Pokémon Mudkip. Welke Pokémon je ook kiest, het is altijd belangrijk om je Pokémon met zorg groot te brengen, als je een sterke partner wilt. Onder de juiste omstandigheden kun je misschien wel voor een fantastische mega-evolutie zorgen, zodat je Pokémon nóg sterker wordt. Houd je ogen open voor twee nieuwe legendarische Pokémon met de naam Groudon, de schepper van het land, en Kyogre, die de zeeën maakte. Deze twee Pokémon beschikken over een nieuwe vorm, die Primal Reversion wordt genoemd!

Je kunt een band met je Pokémon ontwikkelen via de functie Pokémon-Amie. In deze functie kun je je Pokémon aaien, spelletjes met ze spelen, en ze speciale snacks met de naam Poké Puffs geven. Hoe beter je voor je Pokémon zorgt, hoe beter ze presteren. Wanneer je niet aan het vechten bent, kun je je Pokémon ook laten zien in Pokémon Contest Spectaculars om te zien wie het beste scoort in vijf categorieën: Coolness, Beauty, Cuteness, Cleverness en Toughness. Zorg dat jouw Pokémon de beste wordt!

Je bent uiteraard niet alleen in Hoenn, want er zijn vele andere Pokémon-trainers, en ze proberen allemaal kampioen te worden. Om die titel in de wacht te slepen moet je het opnemen tegen de sportschoolleiders die je tegenkomt om sportschoolmedailles te verdienen. Als je ze alle acht hebt, kun je het opnemen tegen de Pokémon League. Daar moet je vechten tegen de Elite Four, en uiteindelijk tegen de kampioen!

Op je reis kun je je eigen geheime basis bouwen. Dat is een ruimte voor jou alleen. Maar dat is nog niet alles! Je kunt verbinding maken met spelers van over de hele wereld om je geheime bases met anderen te delen! Als je zulke spelers vindt, kun je ze als geheime vrienden aan je team toevoegen. Een geheime vriend kan je helpen met speciale vaardigheden om je op je avontuur verder te helpen. Je kunt je krachten ook online met anderen meten via het Player Search System (PSS). Je kunt ook gevechten houden van twee tegen twee of zelfs drie tegen drie, en Pokémon ruilen met andere trainers van over de hele wereld!

Dankzij de nieuwe mega-evoluties, klassieke onlinegevechten en de volledig vernieuwde graphics staat Pokémon Omega Ruby garant voor epische RPG-actie, exclusief voor de Nintendo 2DS en 3DS!

Ga voor meer informatie over Pokémon Omega Ruby naar www.pokemon.nl/omegaalpha

- Vang, train en vecht met Pokémon in de regio Hoenn om de allerbeste trainer te worden. Misschien zie je zelfs wel een mega-evolutie!
- Gebruik Pokémon-Amie en Poké Puffs om een band te creëren met je Pokémon. Doe vervolgens mee aan Pokémon Contest Spectaculars om te zien of jouw Pokémon de beste is.
- Vecht en ruil via Local Play of online met andere trainers.
- Bouw je eigen geheime basis en bezoek de geheime bases van je vrienden!

Specificaties

  • Productcode (EAN): 0045496526368
  • Type: Game
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 0045496526368
  • Verschijningsdatum: 28/11/2014
  • Uitvoering: Nintendo 3DS