Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book brings together recent scientific contributions exploring the intersections of plant health, natural bioactive compounds, sustainable innovations in agricultural systems, and resource valorization. Divided into two focused sections: Phytochemicals and Essential Oils - Exploring Bioactivity in Plant Pathology and Fungal Diversity, and Biotechnological Advances in Agriculture and Resource Valorization, this book presents original scientific articles that detail practical approaches and findings from recent research. Seamlessly integrating traditional knowledge with recent advances in phytochemistry, microbiology, and biotechnology, this book is a valuable resource for teachers, researchers, agronomists, and students within academic and research institutions. Addressing key topics such as essential oils with antimicrobial potential, plant disease management, phytoplankton dynamics, and the valorization of agricultural and natural resources, it offers practical insights that contribute meaningfully to scientific knowledge and sustainable agricultural innovation.