Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Enkele maanden geleden doken de eerste foto's op van een stralende, energieke, ravissante Nathalie Meskens. En met de foto's kwamen ook de vragen. Eén vraag blijft ze elke dag opnieuw horen: 'wat is je geheim?'. Hoe kreeg ze een dergelijke metamorfose voor elkaar in combinatie met haar drukke leven van optredens, een zaak runnen, lange draaidagen en een sociaal netwerk onderhouden?
In 'Plan Boost' geeft ze haar 'geheim' prijs. Ze vertelt hoe ze resoluut koos voor een levensstijl die haar gezondheid voorop plaatst. Een levensstijl die draait om voeding die je energie geeft, fysiek én mentaal. Maar bovenal: om lekker eten. In haar nieuwe kookboek deelt ze de recepten die haar leven veranderden. Geen plan B, maar een plan Boost.
Een foodie is Nathalie altijd al geweest. En nu ook een foodie met een missie: tonen hoe je op een fantastisch lekkere én eenvoudige manier je stukken beter in je vel kan doen voelen!
Nathalie Meskens baat een Thais restaurant uit in Antwerpen. Ze schreef eerder twee Thaise kookboeken, 'So good, not normal' en 'Too good, not normal'.