Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Napels is de bakermat van de Italiaanse pizza. Nergens smaakt dit oorspronkelijker dan in deze Zuid-Italiaanse stad. Michele Pascarella, vanzelfsprekend afkomstig uit Napels eigenaar van "Napoli on the Road" in Londen, is uitgeroepen tot de beste pizzabakker ter wereld bij de Ferrarelle World 50 Top Pizza Europa Awards 2023 en won in mei 2024 de prijs voor Beste Pizzeria van Europa. Michele wordt gezien als een "pionier van het hedendaagse pizza maken" en zijn overwinning is een bewijs van hoe hij de grenzen van smaak en innovatie binnen de kunst van het pizzabakken verlegt. "Het gaat niet alleen om het perfectioneren van het deeg of het vinden van de beste ingrediënten; het draait om de kunst en passie die in elke slice zit…" aldus de pizzavisionair.
Michele startte zijn bedrijf door rond te rijden in een driewielige Ape Piaggio-truck, compleet met een houtgestookte oven, en maakte hij pizza’s op markten door heel Londen. Nu, acht jaar later, runt hij twee enorm populaire restaurants, waar hij zijn menu vrijwel elke drie maanden volledig verandert om gebruik te maken van seizoensgebonden ingrediënten, de natuur te respecteren en samen te werken met lokale leveranciers. Zijn boek biedt 65 heerlijke pizzarecepten, ingedeeld per seizoen, evenals Napolitaanse streetfoodgerechten. Daarnaast deelt hij verhalen over zijn jeugd in Zuid-Italië, de mensen, landschappen en ervaringen die zijn creatieve genialiteit vormden en hem maakten tot de uitzonderlijke pizzaiolo die hij vandaag is.
Een heerlijk Italiaans kookboek en Michele’s unieke twist zorgen voor verrassende en unieke pizza’s, die ieder seizoen onweerstaanbaar blijken! Naast de ruim zestig pizza recepten ook een aantal antipasti en dolce gerechten om het Italiaanse menu helemaal volmaakt te krijgen!