Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The life expectancy of cut flower is strongly influenced by the growing environment and handling and shipping procedures employed from farmer to florist. Flowers have a limited life span with an irreversible process called senescence which varies from species to species. All flower parts do not follow the same path of senescence. Carbohydrate is one of the important compounds present in plant organ. Beside carbohydrate metabolism, protein metabolism is also known to be associated with the senescence process and programmed cell death (PCD). During senescence degradation of protein may occur and make free amino acids. It occurs in the proteosomes, vacuoles, mitochondria, nucleus and plastids, but mass degradation occurs in the vacuoles. During senescence carbohydrate plays an important role in longevity of cut flower. During vase life, exogenous supply of sugar improves bud opening and petal development.