Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Significant variability for physiological, biochemical and yield parameters exists in sweet potato (Ipomoea batatas L.) germplasm studied. Among the various germplasm CO-3-4 , ST-10 , H-109-2 were found superior in yield per unit area. Yield varied from 13.59 t ha-1 to 40.73 t ha-1. Orange fleshed sweet potato germplasm have higher antioxidant and higher total carotenoids and range was 0.18-0.31 (mg 100g-1 fresh weight), 0.55-0.47(mg 100g-1 fresh weight) respectively. Photosynthesis rate varied in a range of 0.81-1.16 µ mol m-2 s-1 at 60 DAP and 0.66-1.01 µ mol m-2 s-1. LAI, photosynthesis, respiration and yield found to have positive relationship. LAI, photosynthesis rate and respiration rate found to be superior in germplasm CO-3-4 . Yield per unit area was also found superior in germplasm CO-3-4 . Carotenoids was found maximum in CIPSWA-2 , maximum antioxidants in germplasm Samrat and maximum starch in germplasm Sree Nandini . These genotypes may further be utilized in breeding programme aimed at improving yield per unit area, qualiy and nutritive value. Overall germplasm CO-3-4 was found superior with respect to physiological, yield and quality characteristics.