Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This work was made to study the photochemistry of riboflavin and the kinetics of riboflavin degradation after exposure to UV-Vis light phosphate buffer solution at different pH interval (2-10) with the same concentration (5×10-5M ) was studied by the of UV-Vis spectrophotoscopy analyses, it showed that degradation increase as pH increase from pH (2-7)where the lumichrome a photoderivative forms in the acidic medium. a maximum degradation occurs at neutral pH (7). Then it began to decrease from pH (7-10). Where the lumiflavine (a photoderivative occurs at basic media) formed. We also calculated the quantum yield of this decomposition and found that an increasing occur from pH (2-7) (1.902×10-4-6.020×10-4) then a decrease occur from pH (7-10) (6.020×10-4- 1.266×10-4) as well as the reactivity ratio.