Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The quality of contributions in this volume reflects the eminence of Sandy Wedderburn, who taught at St Andrews before moving to Durham and finally to Munich to succeed Ferdinard Hahn. The topics addressed reflect Wedderburn's interests and include a comparison of the Lord's Supper with cultic meals in Qumran and in Hellenistic cults, glossolalia in Acts, the Lukan prologue, 'new creation' in Paul, and Adam and Christ in Romans. The contributors include David Aune, Richard Bauckham, Richard Bell, James Dunn, Ferdinand Hahn, Christina Hoegen-Rohls, Robert Jewett, Hans Klein, H.-W. Kuhn, David Moessner, Stanley Porter, Heikki Raisanen, Margaret Thrall, Oda Wischmeyer and Chrisitian Wolff. This is volume 217 in the Journal for the Study of the New Testament Supplement series.