Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Formation of products by paste flow and extrusion occurs in a multitude of industries, including the manufacture of ceramics, foods, and pharmaceuticals. Based on 25 years of research and industrial experience, this invaluable text is the first to demonstrate a scientific means of approaching the design and operation of paste flow products and processes. It will be invaluable to suppliers and users of paste flow methods who seek to develop new or upgrade older processes. With an emphasis on both theory and practice, all types of equipment are considered, with particular emphasis given to paste characterization and die design. This book will be welcomed by researchers, students, and teachers of chemical and ceramic engineering, food technology, and materials science and technology, as well as by technical specialists in the areas of application.