Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
From Elbow Macaroni with Clams and Artichokes to Pappardelle with Braised Duck, Peaches, Cinnamon and Cream--a fabulous collection of 110 original pasta recipes from a truly talented and acclaimed master chef Simplicity is the keynote in this handsome recipe book imbued with the flavors of the Italian countryside. Theo Randall believes that the best pastas are the simplest: a plate of tagliatelle with butter and Parmesan can be just as magnificent as a ravioli stuffed with sweet potato and fennel, and here he offers a mouthwatering collection of recipes, all within the reader's reach. Using a mix of fresh and dried pasta and the freshest ingredients according to the season, Theo presents a wide variety of dishes, many achievable in minutes. From Taglierini with Peas, Prosciutto and Parmesan to Linguine with Pesto, Potato and Green Beans; to Pansotti with Sheep's Ricotta and Walnut Pesto, and Cappaletti with Slow Cooked Veal and Pancetta; there is a dish to please everyone.Friendly, accessible, and stylish, this cookbook will prove indispensable for all who love unfussy yet utterly delicious food. Measurements are metric.