Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Paleo Party "Cheese" Ball Ingredients - 1 medium butternut squash, peeled, seeded and cut into 1 inch pieces - 1 tbs. olive oil - 1 clove garlic, mashed - 2 tbs. tahini - 1 tbs. lemon juice - 1/4 tsp. smoked paprika - salt and fresh ground pepper to taste - 1/4 cup pecans, chopped - 1/4 cup walnuts, chopped Instructions 1. Preheat oven to 400F and line a sheet pan with aluminum foil 2. Toss squash with olive oil and roast for 20 minutes, turning over half way through 3. While squash is cooking, toast your nuts in a small non-stick frying pan, reserve for later 4. Place squash, tahini, garlic, lemon juice and paprika in food processor and blend well 5. Add salt and pepper to taste as you blend and check your flavor along the way 6. Line a non-stick bowl with plastic wrap and pour your dip in to make a round mold 7. Chill in refrigerator overnight 8. Remove from refrigerator right before serving and garnish the round top with the toasted nuts 9. Serve with herb crackers, celery, carrot sticks or zucchini slices Grab the book to learn more!