Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Cookie Dough Bites Ingredients - 3 tablespoons coconut oil - 11/2 tablespoons coconut milk - 3/4 teaspoon vanilla extract - 1/2 tablespoon + 1/2 teaspoon raw honey - 3/4 cup almond flour - 3 tablespoons chocolate chips, plus more for drizzling Instructions 1. Whisk together the coconut oil, coconut milk, vanilla and honey 2. Using a rubber spatula, gently mix in the almond flour until ingredients are combined. Be careful not to over mix or the batter will become oily. 3. Fold in the chocolate chips and refrigerate the dough for about 30 minutes 4. Roll chilled dough into balls and place on a cookie sheet lined with parchment paper 5. Melt chocolate chips in a double boiler over simmering water 6. Drizzle chocolate over each cookie dough bite Grab the book to learn more!