• Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Veilig betalen
  • Gratis levering vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Over charcuterie

Meneer Wateetons
Nederlands | Hardcover
€ 31,99
+ 63 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 20
Levering in de winkel of bij je thuis
of
Afhalen na 30 minuten
Ik haal af in

Omschrijving

In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.

Specificaties

  • ISBN-nummer: 9789048845347
  • Verschijningsdatum: 13/05/2019
  • Aantal bladzijden: 288
  • Uitgeverij: Carrera
  • Afmetingen: 196 mm x 257 mm
  • Gewicht: 1300
  • Type: Boek
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s): Meneer Wateetons
  • Uitgeverij: Carrera

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 288
  • ISBN-nummer: 9789048845347
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 13/05/2019