• Gratis levering in België vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Over charcuterie

Meneer Wateetons
Nederlands | Hardcover
€ 31,99
+ 63 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 20
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
of
Afhalen na 30 minuten
Ik haal af in

Omschrijving

In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.

Specificaties

  • ISBN-nummer: 9789048845347
  • Verschijningsdatum: 13/05/2019
  • Aantal bladzijden: 288
  • Uitgeverij: Carrera
  • Afmetingen: 196 mm x 257 mm
  • Gewicht: 1300 g
  • Type: Boek
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 288
  • ISBN-nummer: 9789048845347
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 13/05/2019