• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

Over charcuterie

maak je eigen vleeswaren op slagersniveau

Meneer Wateetons
Hardcover | Nederlands
€ 31,99
+ 63 punten
Uitvoering
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
of
Ik haal af in

Omschrijving

In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9789048845347
  • Verschijningsdatum: 13/05/2019
  • Aantal bladzijden: 287
  • Uitgeverij: Carrera
  • Auteur(s): Meneer Wateetons
  • Afmetingen: 196 mm x 257 mm
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 287
  • Taal: Nederlands

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 9789048845347
  • Verschijningsdatum: 13/05/2019
  • Uitvoering: Hardcover
  • Afmetingen: 196 mm x 257 mm
  • Gewicht: 1300 g