Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
For millennia the normal, natural, and pleasurable activity of eating has been surrounded by fear and anxiety. Religious traditions have long decreed what foods are right for their followers to eat, but secularization and scientific progress have not made the situation easier. Our present obsession with health, obesity, ethics, and science has seemingly developed from a society that is over-supplied with the necessities of life. Through modern fears and food scares such as mad cow disease to our current fascination with superfoods, "friendly" bacteria and organic farming, this thorough analysis of our changing attitudes towards food is a reminder that we are not so very different from our forebears after all.