Tussen 12 en 14 uur vandaag kan de activatie van je e-books vertraging oplopen. E-books die je bestelt tussen 12 en 14 uur, worden vanaf 14 uur geactiveerd.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
Tussen 12 en 14 uur vandaag kan de activatie van je e-books vertraging oplopen. E-books die je bestelt tussen 12 en 14 uur, worden vanaf 14 uur geactiveerd.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

Oui, Chef!

Bill Buford
Paperback | Nederlands
€ 27,99
+ 55 punten
Uitvoering
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

‘Zeer vermakelijke culinaire schelmenreportage’ - Matthijs van Nieuwkerk in de Volkskrant

De langverwachte opvolger van de bestseller Hitte, voor de lezers van Anthony Bourdain en fans van de Netflix-serie Chef’s Table

Stuntelend met de Franse taal, maar er wel van overtuigd dat hij de kunst van het Franse koken onder de knie zal krijgen, begint Bill Buford aan wat een waanzinnige zoektocht van vijf jaar wordt.

Met zijn vrouw en driejarige tweelingzonen trekt hij naar Lyon, de gastronomische hoofdstad van Frankrijk. Hij gaat studeren aan het beroemde Institut Bocuse en koken in het legendarische en met een Michelin-ster bekroonde La Mère Brazier. De Franse keuken wordt een obsessie: is hij de gastronomische geheimen die hij leert waardig? En is de Franse keuken, zoals alle Italianen die hij in Toscane ontmoette hem vertelden, eigenlijk schatplichtig aan (mon dieu!) de Italiaanse?

Met zijn kenmerkende humor, gevoel voor avontuur en meesterlijk vermogen om zichzelf – en ons – helemaal in zijn zoektocht onder te dompelen, schreef Bill Buford een boek dat van ons allen een kenner van de Franse keuken maakt.

In de pers
‘Een pittige, hartige tour de force: afwisselend hilarisch en serieus over onze relatie met koken en eten. Smaakt naar meer!’ Simon Schama

‘Als je om lekker eten geeft, graag leest, en van mensen met een obsessie en met een gevoel voor avontuur houdt, dan is dit boek een must-read. Geweldig.’ The New York Times

‘Verplicht voor iedereen met een voorliefde voor geschiedenis, lekker eten en meesterlijke verhalen.’ David Chang, restaurateur en auteur van het beroemde kookboek Momofuku

‘Een detectiveverhaal, een liefdesverhaal en een daad van warme eerbied. Aards, intelligent en lekker.’ Pamela Druckerman, auteur van Franse kinderen gooien niet met eten

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
432
Taal:
Nederlands

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789029094283
Verschijningsdatum:
8/10/2020
Uitvoering:
Paperback
Bestandsformaat:
Mass market (rack) paperback
Afmetingen:
155 mm x 234 mm
Gewicht:
771 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 55 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
200 PUNTEN = € 3 KORTING

Dubbele punten

op kookboeken
200 PUNTEN = € 3 KORTING
Dubbele punten op kookboeken
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
Ebook kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.