Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The effect of osmotic dehydration process parameters viz. sugar syrup concentration and syrup temperature on water loss, sugar gain and mass reduction was evaluated to determine the constants of the Azuara model. It was found that the water loss, sugar gain and mass reduction, increases with increase of solution concentration and temperature. The treatment 70 B and 50 C was found to be statistically significant showing increasing TSS content. Reducing sugar content was found to be decreasing up to 36.70 % shows better results. Ascorbic acid content was found decreased from 3.66-1.12 mg/100g, showing better results.