Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Levering 1 à 4 weken
Haal af na 1 uur in 1 winkel(s).
.
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Op visite bij een goede kennis die sinds enige tijd in het idyllische dorp Olargues woont, ontdekken Kenneth Van den Berghe en Stefanie Van Haudenhove haast per toeval de oude 19de-eeuwse Sacré-Cœur kostschool. Het is l'amour à première vue. Het zicht vanaf de talrijke terrassen is adembenemend en de meer dan 1300 m2 leefruimte biedt ontzettend veel mogelijkheden om de magie van het historische pand met zoveel mogelijk mensen te delen.
Vijf jaar later is Ecole d'Olargues uitgegroeid tot een unieke venue die o.m. een boetiekhotel, een kunstgalerij en een restaurant herbergt. Gastvrouw Stefanie heeft zich intussen ontpopt tot een volwaardig en gecertificeerd plant based chef en verwent haar gasten met smaakvolle, originele vegangerechten die ze op het terras met uniek uitzicht op een van de mooiste dorpen van Zuid-Frankrijk serveert.
Dit boek neemt u mee naar een parel van de Languedoc, laat u even wegdromen onder de Zuid-Franse zon in een unieke omgeving en proeven van de heerlijke recepten van een eigentijdse plant based chef. Waarop nog gewacht?